Maintenance Gorinchem afbeelding

Op 17, 18 en 19 april staan wij op Maintenance Gorinchem 2018 , dé vakbeurs voor industrieel onderhoud. Hier ontmoeten professionals uit diverse sectoren elkaar in de Evenementenhal in Gorinchem voor innovaties, kennis en om ontspannen te netwerken.

De bezoekers treffen een breed aanbod van diensten en producten: van onderhoud tot inspectie en van IT tot veiligheid. Het optimaliseren van het proces staat deze dagen centraal.

Op Maintenance Gorinchem 2018 kunnen wij u persoonlijk meer vertellen over onze planning processen, wiskundige algoritmes en over de kunstmatige intelligentie die wij inzetten. Wij beantwoorden graag uw planning vraagstukken met behulp van de inzet van onze planning software!

Spreeksessie: de vijf trends

Tjark Mulder, consultant bij Symagic, zal tijdens de spreeksessie inzoomen op de vijf trends in Maintenance voor de komende vijf jaar. Wat is het juiste moment om hiermee aan de slag te gaan? En wat betekent dit voor het competentieprofiel van onze medewerkers? Daarnaast zal er dieper ingegaan worden op welke manieren we kennis kunnen behouden in onze organisatie.

U vindt ons op standplaats E03, zien wij u bij Maintenance Gorinchem 2018?

Lees ook:
Wat is er besproken tijden de Vakbeurs Maintenance?
Symagic in servicemanager: 5 trends in Maintenance
Gratis whitepaper: 6 trends in Maintenance 

 

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment