Personeelsplanning

Een goede personeelsplanning maken is lastig. Een slechte, of helemaal geen planning heeft grote gevolgen. Zo kan het voorkomen dat het werk niet op tijd af is, wat resulteert in stress. Collega’s kunnen ontevreden zijn over werkzaamheden die ze onaangekondigd opgelegd krijgen. Door deze inefficiënte manier van werken is de kans groot dat er potentiële klanten worden misgelopen of bestaande klanten verloren gaan.

Collega's op pc kijken naar online planning

Persoon is aan het online plannen op laptop

Betrokken medewerkers

Een goede planning maken levert veel voordelen op. Zowel als het gaat om het werkplezier van de medewerkers, als het gaat om de efficiency. Een goed rooster houdt rekening met de wensen van de medewerkers en het behalen van deadlines. Op deze manier wordt er in een ontspannen sfeer, effectief gewerkt. Deze manier van samenwerken en plannen resulteert in tevreden klanten! 

Online planning programma

Symagic maakt het mogelijk om online, in weinig tijd, een goede planning te maken. Een die door de planner kan worden gemaakt, maar steeds vaker gezamenlijk met de medewerkers wordt gebruikt. Het werken met de personeelsplanningsoftware van Symagic is eenvoudig, snel, makkelijk aanpasbaar en het werkt zeer efficiënt. 

zelfroosteren op mac

Het product

De online beschikbare workforce management software van Symagic beschikt over

veel verschillende functies, die zelf samen te stellen zijn, zoals bijvoorbeeld:

Agenda app

Op je werkrooster app heb je altijd en overal inzicht in de actuele planning. Naast je werkafspraken kun je er voor kiezen om je privé afspraken ook te laten tonen. Als jouw rooster wijzigt, krijg je daarover een berichtje en heb je de mogelijkheid om desgewenst een bericht terug te sturen. Dit is overal en vanaf ieder device mogelijk!

rooster maken

rooster maken

Diensten ruilen

Medewerkers kunnen zelf checken wanneer ingeplande uren goed passen en wanneer de uren niet goed uitkomen. Diensturen kunnen gemakkelijk geruild worden met collega’s. Een medewerker kan gemakkelijk een ruilverzoek indienen bij een collega. Op deze manier kan een rooster zo plezier mogelijk worden gemaakt. 

Geautomatiseerd plannen

Laat de personeelsplanning zijn werk doen en genereer automatisch een planning, op deze handige manier hoeft de planner alleen nog een definitieve controle te doen. Op basis van vooraf afgestelde randvoorwaarden, zoals beschikbaarheid en competenties, kan er automatisch een personeelsplanning gegenereerd worden. 

rooster maken

Yokogawa
Christal
Rabobank
Leaseplan
Clini Clowns

Nog veel meer mogelijkheden leren kennen

Weten wat een efficiënte personeelsplanning voor jouw organisatie kan betekenen?