Christal

De planningsoftware van Symagic biedt ons dagelijks gemak en is niet meer uit onze bedrijfsvoering weg te denken
Christal is het toonaangevende bureau in Nederland met telefonische werving voor goede doelen. Ongeveer 120 telecedenten, voornamelijk studenten en herintreders, verzorgen jaarlijks circa 600.000 telefonische contacten.

Klant: Christal
Sector: Callcenter
Grootte bedrijf: 100+
Website: christal.nl

Vraag van Christal

Al meer dan 10 jaar vormt de Symagic applicatie een belangrijk onderdeel voor het uitvoeren van de belactiviteiten. De planning en registratie van de telecedenten was daarvoor handwerk en werd op meerdere plekken vastgelegd. Door de toenemende groei van klanten en telecedenten kostte het maken van een planning steeds meer tijd. Bovendien wilde Christal meer inzicht in wie is wanneer inzetbaar, op welk project, welke competentie daarvoor benodigd is en grip op de duur van projecten.

Doelstellingen

Tijd besparen door het sneller maken van een planning.

De mogelijkheid voor telecedenten om vanuit huis de beschikbaarheid op te geven. Meer inzicht in management informatie van de projecten.

De applicatie draait vanuit de private cloud bij Symagic.

Tijd besparen door het sneller maken van een planning.

Proces & resultaat

Tijdens de implementatie is er vooral aandacht besteed aan het vastleggen van veelal outbound projecten in de planning software en hoeveel beluren er per week per project nodig zijn. Per project werd er vastgelegd welke competenties er nodig is voor de uitvoer ervan. Vraag en aanbod worden vervolgens in de planning met elkaar gematched. Door de implemenatie van Symagic is er een betrouwbare en efficiënte planning ontstaan en is de foutkans sterk verminderd. Daarnaast is er een grote mate van flexibiliteit gecreëerd voor de telecedenten om vanuit huis de beschikbaarheid op te kunnen geven en te wijzigen.
“Symagic is altijd bereikbaar en bereid om te luisteren en mee te denken.”
Greetje Boxum, Christal
Adjunct-directeur

Vraag jouw online demo aan

  • Zie hoe de software met uw vraagstuk om kan gaan
  • Ervaar het gebruikersgemak van de software
  • Maak kennis met onze ervaring om planningsuitdagingen op te lossen
  • Hoor hoe wij vergelijkbare vraagstukken bij andere organisaties hebben opgelost

De demo zal live worden gegeven via MS Teams door onze consultant Tjark Mulder. Tjark heeft meer dan 10 jaar ervaring met Workforce Management/ Plannings oplossingen.

Na het indienen van dit formulier wordt u binnen 24 uur gebeld om een datum en tijdstip te plannen voor de demo.

Deze organisaties ervaren al dagelijks het gemak van Symagic