Whitepapers

Personeelsbehoud en personeel aantrekken

In het paper ‘Personeelsbehoud en personeel aantrekken’ wordt door Symagic en Mantel Management Focus in detail ingegaan op het belang van personeelsbehoud en worden concrete handvaten gegeven hoe medewerkers binnen de organisatie te behouden en nieuwe medewerkers aan te trekken.

Download whitepaper

Personeelsplanning in callcenters

Wat zijn op dit moment de vijf meest in het oog springende procesveranderingen waar een service center of een callcenter aandacht voor zou moeten hebben om haar organisatie verder te verbeteren? In dit whitepaper lees je 5 procesveranderingen die mede mogelijk gemaakt worden door technieken gebruikt bij sociale media, te vertalen naar gebruik in organisaties.

Download whitepaper
Personeelsplanning in callcenters

6 trends in maintenance

Over een aantal jaren zal er sprake zijn van vergrijzing. Veel arbeidskrachten zullen dan wegvloeien, waardoor de productiviteit omhoog moet. Hoe lossen we dit op? In dit whitepaper worden de trends beschreven die kunnen zorgen voor duurzaam verbonden medewerkers als onderscheidend vermogen voor uw organisatie.

Download whitepaper
Voorkant whitepaper maintenance

Social software for workforce management

In dit whitepaper beschrijven wij de potentie die social software voor workforce management heeft voor organisaties en lichten we de resultaten toe. Vooroplopende organisaties hebben de eerste ervaringen opgedaan met Social Business om optimaal in te spelen op de laatste maatschappelijke trends. De potentie van Social Business is groot en de eerste successen zijn zichtbaar.

Download whitepaper
whitepaper WFM

Retail: verhoog omzet door bezoeker centraal te stellen

Het Retail-landschap verandert razendsnel. Het marktaandeel van webwinkels stijgt en traditionele, fysieke winkels worden minder bezocht. ‘Echte winkels’ kunnen zich onderscheiden met het creëren van de juiste customer experience, persoonlijk advies en service. We gaan in dit whitepaper in op hoe je deze customer experience kunt creëren met behulp van social software for workforce management.

Download whitepaper
whitepaper retail

Retail: in 5 stappen naar meer omzet per week met minder kosten

In deze concurrerende tijd is het voor ‘fysieke’ winkels van essentieel belang om van zoveel mogelijk bezoekers daadwerkelijke klanten te maken. De speciaal voor de retail ontwikkelde software van Symagic, verhoogt de conversie en zorgt ervoor dat de loonkosten verminderen.

Download whitepaper
wfm retail workforce management whitepaper

Zelfroosteren: de oplossing voor alle roostervraagstukken?

In dit whitepaper bekijken we wat de tot nu toe behaalde resultaten zijn op het gebied van zelfroosteren, wat we daar van kunnen leren en hoe we op de meest praktische manier zelfroosteren binnen organisaties kunnen toepassen om de beste resultaten te kunnen behalen.

Download whitepaper
zelfroosteren wp

We hebben voor verschillende branches

een pasklare oplossing ontwikkeld