Planningsoftware voor Musea

Symagic musea

Bij een museum is het van belang dat voldoende bezoekers optimaal kunnen genieten van wat een museum te bieden heeft. Dit is te realiseren door middel van een bezoekersplanning. Door middel van een goede planning kunnen groepen bezoekers door de juiste rondleider door het museum worden geleidt. Voor medewerkers is het echter ook van belang dat er een correcte interne planning gerealiseerd wordt, zodat zij goed hun werk kunnen doen. De Symagic software voor musea stelt zowel bezoekers als medewerkers in staat om dit te realiseren.

Symagic software voor musea

De workforce management-software van Symagic heeft een standaard integratie met het boekingssysteem Global Ticket. Dit maakt het een compleet pakket dat een bezoeker van een musea zelf de datum en het tijdstip van het museumbezoek laat uitzoeken. Daarnaast biedt het systeem de medewerker van een museum de mogelijkheid om een rondleiding te kiezen die bij hem of haar past, op een tijdstip wat hem of haar uitkomt. Deze combinatie maakt het pakket uitermate geschikt voor musea die het planningsprobleem bij zowel hun bezoekers als medewerkers willen wegnemen. Daarnaast is de software van Symagic volledig aan te passen, waardoor elk museum een systeem krijgt dat volledig ingericht is naar de eigen wensen.

Geïntegreerd boekingssysteem

De Symagic software is geïntegreerd met Global Ticket waardoor online boekingen geautomatiseerd ingepland worden.

Marktplaats

Door middel van de marktplaats kunnen medewerkers zichzelf inschrijven voor rondleidingen op een gewenste datum en passende groep. Dit wordt ook wel decentraal plannen, participerend roosteren of zelfroosteren genoemd.

BRAM-formulieren

Als extra optie biedt Symagic de mogelijkheden om een BRAM-formulier op te stellen ten behoeve van de belasting.

Urenregistratie

De Symagic software maakt het mogelijk om gewerkte uren van het personeel te registreren waardoor er een compleet overzicht ontstaat.

Inzichtelijke planning

De volledige planning is op ieder moment en op elk device – computer, tablet of smartphone – in te zien.

Kassa

Een integratie met een kassasysteem is mogelijk en zorgt voor een geautomatiseerde afhandeling en registratie van bezoekers voor medewerkers.

Verzetsmuseum Amsterdam

Samen met het Verzetsmuseum Amsterdam heeft Symagic een boekingsagenda gerealiseerd, waarmee een geschikte medewerker aan een (groeps)boeking wordt gekoppeld met onze planningssoftware. Dit gedigitaliseerde proces zorgt ervoor dat bezoekers via de website een reservering kunnen aanmaken voor het museumbezoek en de medewerker alle nodige informatie ontvangt over het bezoek.

Vraag jouw online demo aan

  • Zie hoe de software met uw vraagstuk om kan gaan
  • Ervaar het gebruikersgemak van de software
  • Maak kennis met onze ervaring om planningsuitdagingen op te lossen
  • Hoor hoe wij vergelijkbare vraagstukken bij andere organisaties hebben opgelost

De demo zal live worden gegeven via MS Teams door onze consultant Tjark Mulder. Tjark heeft meer dan 10 jaar ervaring met Workforce Management/ Plannings oplossingen.

Na het indienen van dit formulier wordt u binnen 24 uur gebeld om een datum en tijdstip te plannen voor de demo.

Deze organisaties ervaren al dagelijks het gemak van Symagic