Workforce management in een dynamische omgeving

Workforce management software, ook wel WFM genoemd, maakt de berekening van het aantal verwachte taken in de toekomst. Op basis van deze forecast wordt er geheel automatisch een gebalanceerde personeelsplanning gemaakt. De medewerkers kunnen op ieder gewenst moment, waar dan ook de agenda checken en deze indien mogelijk aanpassen.

wfm workforce management

wfm workforce management

Workforce management en de manier van samenwerken verandert

Workforce management is aan het veranderen, dit komt omdat organisaties steeds flexibelere vormen aannemen. De 9 tot 5 mentaliteit wordt steeds minder gehanteerd. Daarnaast willen werknemers een betere balans ontwikkelen tussen werk en privé. Om op de werkvloer van nu goed te presteren bieden wij social software for workforce management aan. Software die planners, medewerkers én klanten onderling gemakkelijk en op de meest efficiënte manier laat plannen, samenwerken en kennis delen.

Workforce management van nu

  •    Overal toegankelijk

  •    Makkelijk in gebruik

  •    Altijd inzicht in werkzaamheden

  •    Optimale samenwerking

Workforce management van nu

  • Overal toegankelijk
  • Makkelijk in gebruik
  • Altijd inzicht in de werkzaamheden
  • Optimale samenwerking

symagic ipad WFM

Het product

De online beschikbare workforce management software van Symagic beschikt over

veel verschillende functies, die zelf samen te stellen zijn, zoals bijvoorbeeld:

Agenda app

De werkrooster app biedt de mogelijkheid om op ieder moment, op ieder device de actuele planning te bekijken. Deze planning staat in de agenda, naast je andere (privé) afspraken. Wanneer er wijzigingen in het rooster zijn ontvang je een bericht.

rooster maken

rooster maken

Diensten ruilen

Medewerkers kunnen zelf checken of de ingeplande uren hen uitkomt. Wanneer de uren niet uitkomt, kan er gemakkelijk geruild worden met collega’s. Een verzoek om te ruilen is zo ingediend! Het rooster kan op deze manier voor iedereen zo prettig mogelijk worden gemaakt.

Geautomatiseerd plannen

De workforce management app kan automatisch een plannen genereren. Deze automatische planning hoeft dan alleen nog gecontroleerd te worden door de planner. De planning wordt gemaakt op basis van vooraf afgestelde eisen, denk hierbij aan beschikbaarheid of competenties.

rooster maken

Yokogawa
Christal
Rabobank
Leaseplan
Clini Clowns

Nog veel meer mogelijkheden leren kennen

Weten wat efficiënt rooster maken voor uw organisatie kan betekenen?