Workforce management in een dynamische omgeving

Iedere werkgever wil voorkomen dat er te weinig of te veel werknemers zijn om het werk uit te voeren, dit kost vaak onnodig veel geld. Een goed overzicht van de planning resulteert in een flexibele organisatie waar werknemers een betere balans vinden tussen werk en privé. De cultuur binnen organisaties is immers aan het veranderen, de 9 tot 5 mentaliteit wordt steeds minder gehanteerd.

WFM workforce management overleg

De manier van samenwerken verandert

Workforce management software, ook wel WFM genoemd, maakt de berekening van het aantal te verwachten taken in de toekomst. Op basis van deze forecast wordt er geheel automatisch een gebalanceerde planning gemaakt voor de medewerkers. Zij kunnen op ieder gewenst moment, op ieder device, de agenda checken en deze indien mogelijk aanpassen.

Workforce management van nu

  •    Overal toegankelijk

  •    Makkelijk in gebruik

  •    Altijd inzicht in werkzaamheden

  •    Optimale samenwerking

Workforce management

Workforce management van nu

  • Overal toegankelijk
  • Makkelijk in gebruik
  • Altijd inzicht in de werkzaamheden
  • Optimale samenwerking

symagic ipad WFM

Het product

De online beschikbare workforce management software van Symagic beschikt over

veel verschillende functies, die zelf samen te stellen zijn, zoals bijvoorbeeld:

Agenda app

De werkrooster app biedt de mogelijkheid om op ieder moment, op ieder device de actuele planning te bekijken. Deze planning staat in de agenda, naast je andere (privé) afspraken. Wanneer er wijzigingen in het rooster zijn ontvang je een bericht.

rooster maken

rooster maken

Diensten ruilen

Medewerkers kunnen zelf checken of de ingeplande uren hen uitkomt. Wanneer de uren niet uitkomen, kan er gemakkelijk geruild worden met collega’s. Een verzoek om te ruilen is zo ingediend! Het rooster kan op deze manier voor iedereen zo prettig mogelijk worden gemaakt.

Geautomatiseerd plannen

De workforce management app kan automatisch een planning genereren. Deze automatische planning hoeft dan alleen nog gecontroleerd te worden door de planner. De planning wordt gemaakt op basis van vooraf gestelde eisen, denk hierbij aan beschikbaarheid of competenties.

rooster maken

Yokogawa
Christal
Rabobank
Leaseplan
Clini Clowns

Nog veel meer mogelijkheden leren kennen

Weten wat workforce management voor jouw organisatie kan betekenen?