Personeelsplanning Software

Personeelsplanning software van Symagic

 

De personeelsplanning software van Symagic biedt een gebruiksvriendelijk systeem waarmee een efficiënte en professionele personeelsplanning of werkrooster kan worden gemaakt. Met de voorspellende personeelsplanning app kan met behulp van AI beschikbaarheid en bezetting optimaal worden beheerd. Ook bij meerdere nieuwe of wisselende nieuwe medewerkers. De online personeelsplanning tool is flexibel en geeft real-time inzichten. Ook is een integratie met externe systemen mogelijk om uw strategische personeelsplanning proactief en efficiënt mogelijk in te kunnen richten.

 • Flexibel en schaalbaar
 • Voorspellende planning op basis van AI
 • Bespaar tijd en geld
 • Real-time inzichten
 • Integratie met externe systemen

Personeelsplanning programma

 

Om aan de capaciteitsvraag van tegenwoordig te voldoen hebben organisaties steeds meer behoefte aan flexibiliteit. Voor roostermakers is het een uitdaging om het beschikbare personeel optimaal in te plannen. Personeelsplanning software van Symagic kan hierin een groot verschil maken door middel van:

 • Forecasting
 • Capaciteitsmanagement
 • Roostering
 • Efficiënte planning
 • Trafficmanagement

Strategische personeelsplanning systeem

 

De personeelsplanning tool van Symagic ondersteunt de roostermakers proactief door te voorspellen hoeveel werk er wordt verwacht in de toekomst. Zo biedt de software inzicht in:

 • Benodigde capaciteit
 • Beschikbaar personeel
 • Benodigde vaardigheden
 • Wensen en ambities van personeel

Personeelsplanning app

Om aan de groeiende capaciteitsvraag van tegenwoordig te voldoen, hebben organisaties behoefte aan flexibele oplossingen. Het optimaliseren van de beschikbare personeelscapaciteit van huidige en nieuwe medewerkers is een uitdaging voor roostermakers. Hier komt de personeelsplanning software van Symagic in beeld, die een aanzienlijk verschil kan maken door middel van geavanceerde functies zoals forecasting, capaciteitsmanagement, roostering en trafficmanagement.

De personeelsplanning software van Symagic biedt een gebruiksvriendelijk systeem waarmee een efficiënte en professionele personeelsplanning of werkrooster kan worden gemaakt. Medewerkers kunnen hun beschikbaarheid doorgeven en dankzij de voorspellende mogelijkheden van de app, ondersteund door kunstmatige intelligentie, kan de bezetting optimaal worden beheerd. Deze overzichtelijke personeelsplanning tool is niet alleen flexibel maar biedt ook real-time inzichten, waardoor u altijd de controle heeft over hr processen zoals gewerkte uren en uw personeelsbestand. Bovendien is het mogelijk om deze app te integreren met externe systemen, waardoor een personeelsplanning maken proactief en efficiënter wordt.

personeelsplanning app

Jouw persoonlijke online demo

Vraag nu een online demo aan en krijg te zien wat Symagic voor uw organisatie kan betekenen

personeelsplanning software

Bezetting

Bekijk de actuele bezetting van medewerkers in de personeelsplanning software. Het werkrooster overzicht neemt verschillende soorten informatie mee. Denk aan dienstverband, voorkeursdagen, gewerkte uren, minimale, maximale of exacte bezettingsgraad, verlof aanvragen, vaardigheden, loonkosten en vakantiedagen. Competenties worden zo gekoppeld aan medewerkers en de juiste in te vullen diensten.

Ook maakt de roosterplanning inzichtelijk welke medewerkers gekoppeld zijn aan welke klanten. Door de bezetting ook onderling in de app te regulieren, denk aan beschikbaarheid aangeven en diensten ruilen, blijft het rooster efficiënt opgebouwd.

Kennis overzicht

 

In de personeelsplanning software zijn notitievelden toegevoegd. Hierin wordt kennis gedeeld met collega’s. Bijvoorbeeld over de uit te voeren taak. Deel ervaringen en tips over klanten, werkwijzen of processen. Deze velden zijn ook ideaal voor feedback en ervaringsuitwisselingen.

Ook wordt werkoverdracht inzichtelijk gemaakt, ideaal bij een wisselden planning. Creativiteit, resultaten en vernieuwing onder het personeel blijft aangemoedigd. Stimuleer het personeel zo om optimaal te presteren. Geef zelfs complimenten aan collega’s onderling en werk met gedreven personeel. Zo is de medewerker op de hoogte van de alle informatie rond de taken gekoppeld aan de dienst.

Sociaal-collegiaal

 

Het sociale gedeelte van de Symagic planning software is onderscheidend. Een personeelsplanning maken door middel van software ondersteunt het personeel om elkaar te helpen om geplande werkzaamheden goed uit te voeren. Werk en communicatie staan op één centrale plek. Geen losse heen-en-weer mails, telefoontjes of WhatsApp, maar collega’s in overleg waar de roostermaker de wijzigingen kan keuren.

Het geeft een efficiënte manier van contact die iedereen binnen de organisatie in kennis stelt. Dit houdt in dat de medewerkers niet alleen onderling kunnen communiceren over werk gerelateerde zaken, maar ook op de hoogte gehouden kunnen worden van leuke activiteiten als verjaardagen en jubilea. Ook dit verhoogt de werksfeer.

Op zoek naar efficiënte personeelsplanning?

 

De workforce management-software van Symagic biedt de voordelen van bovenstaande mogelijkheden. Hiermee kunt u op de meest efficiënte manier met maximale medewerkerstevredenheid de personeelsplanning maken. Onze software faciliteert een betrouwbare online planning. Bent u opzoek naar een passende personeelsplanning tool om de perfecte roosterplanning te creëren? Symagic helpt u graag verder de verschillende functies en modules samen te stellen tot een gewenst pakket afgesteld op uw bedrijf.

Hoe de CliniClowns op basis van verschillende competenties en regio’s sneller en eenvoudiger professioneel ingepland kunnen worden.

Hoe de CliniClowns op basis van verschillende competenties en regio’s sneller en eenvoudiger professioneel ingepland kunnen worden.

Vraag jouw online demo aan

 • Zie hoe de software met uw vraagstuk om kan gaan
 • Ervaar het gebruikersgemak van de software
 • Maak kennis met onze ervaring om planningsuitdagingen op te lossen
 • Hoor hoe wij vergelijkbare vraagstukken bij andere organisaties hebben opgelost

De demo zal live worden gegeven via MS Teams door onze consultant Tjark Mulder. Tjark heeft meer dan 10 jaar ervaring met Workforce Management/ Plannings oplossingen.

Na het indienen van dit formulier wordt u binnen 24 uur gebeld om een datum en tijdstip te plannen voor de demo.

Deze organisaties ervaren al dagelijks het gemak van Symagic