Online planning

Online planning maken

Het maken van een online planning biedt grote voordelen. Zo kan de planner overal de planning samenstellen en desgewenst aanpassen. De medewerkers kunnen op hun smartphone, tablet of pc de online planning bekijken. Dit sluit aan bij hoe we tegenwoordig willen werken, we zijn immers steeds minder gebonden aan een tijd en plaats.

Met een online planning kunnen medewerkers verzoeken indienen om de planning te wijzigen of zelfstandig met een collega van dienst ruilen. Het is hierbij wel belangrijk dat de communicatie helder is. Iedereen moet de meest actuele planning kunnen raadplegen, en op de hoogte worden gesteld in het geval van wijzigingen.

Online planning tool

Om met deze vraagstukken om te gaan biedt Symagic een online planning tool, namelijk social software voor workforce management. Software die planners, medewerkers én klanten online de mogelijkheid biedt om gemakkelijk en op de meest efficiënte manier te plannen, samen te werken en kennis te delen.

Juist de mogelijkheid om alle functies van de tool online en daardoor overal te kunnen gebruiken, maakt het mogelijk om werkprocessen anders in te richten voor kwalitatief beter werk en meer werkplezier.

Geautomatiseerd een planning maken

Laat de software zijn werk doen en genereer automatisch een online planning. Met de planningsoftware van Symagic kan je op basis van vooraf gestelde randvoorwaarden automatisch een online planning laten maken. Zo kan je aangeven wanneer welke werknemers beschikbaar zijn, welke functie ze bekleden, voor welke taken ze zijn in te zetten en over welke competenties ze beschikken.

De informatie van de werknemers die het systeem gebruikt voor het maken van de planning, is altijd up-to-date. Heeft een werknemer zijn verlof doorgegeven? Dan neemt het systeem die informatie mee en zal die werknemer niet worden ingedeeld in de opgegeven verlofperiode. Hierna hoeft de planner alleen nog een definitieve controle te doen.

Jouw persoonlijke online demo

Vraag nu een online demo aan en krijg te zien wat Symagic voor uw organisatie kan betekenen

Online planning app

Met de online planning app kunnen werknemers eenvoudig altijd en overal hun rooster checken. Daarnaast kunnen ze ook die van collega’s zien, want het is mogelijk om agenda’s te delen.

Het is ook vanaf elk apparaat mogelijk om wijzingen aan te brengen in het rooster, of wijzigingsvoorstellen te doen. Dat werkt sneller en eenvoudiger dan alles eerst via de planner aanvragen.

De planner hoeft alleen nog maar te checken of de aangevraagde ruil of wijziging inderdaad mogelijk is, en kan dan de aanvraag eenvoudig goedkeuren. Van die wijzigingen kunnen werknemers real-time notificaties ontvangen.

Overzicht op het planbord

Het planbord biedt een overzichtelijke weergave van de planning. Zo kan je alle geplande activiteiten en projecten makkelijk inzien door middel van een helicopterview. Maar je kan ook inzoomen voor een meer gedetailleerde weergave. Daarmee kan je bijvoorbeeld een week of een dag uitgebreider bekijken, of extra informatie over bepaalde projecten inzien. Het is daarnaast ook mogelijk om de agenda’s van collega’s in te zien, door die agenda’s te delen.

Door een beter overzicht wordt het ook makkelijk om eenvoudig wijzigingen aan te brengen. Welke collega kan je het beste vragen om te ruilen? En heeft diegene dan geen verlof? Dit kan heel wat communicatie schelen.

Online planning software

De software kan volledig naar jouw wensen worden aangepast. Zo kan je kiezen welke modules en mogelijkheden je wil in- of uitschakelen, en welke bedrijfssoftware je wil koppelen, zodat alles samen komt in één vloeiend werkproces.

Al met al brengt de online planning software van Symagic voordelen voor allerlei verschillende partijen. Er kan ruim voldoende rekening worden gehouden met de wensen van werknemers, er kan effectief worden gewerkt, en kan er worden voldaan aan de verwachtingen van de klant. Daarnaast zal je merken dat je een beter inzicht krijgt in de planning. Duurt een bepaald project altijd langer? Dan weet je dat je daar bij toekomstige planningen rekening mee moet houden.

Hoe de CliniClowns op basis van verschillende competenties en regio’s sneller en eenvoudiger professioneel ingepland kunnen worden.

Hoe de CliniClowns op basis van verschillende competenties en regio’s sneller en eenvoudiger professioneel ingepland kunnen worden.

Hoe de CliniClowns op basis van verschillende competenties en regio’s sneller en eenvoudiger professioneel ingepland kunnen worden.

Vraag jouw online demo aan

  • Zie hoe de software met uw vraagstuk om kan gaan
  • Ervaar het gebruikersgemak van de software
  • Maak kennis met onze ervaring om planningsuitdagingen op te lossen
  • Hoor hoe wij vergelijkbare vraagstukken bij andere organisaties hebben opgelost

De demo zal live worden gegeven via MS Teams door onze consultant Tjark Mulder. Tjark heeft meer dan 10 jaar ervaring met Workforce Management/ Plannings oplossingen.

Na het indienen van dit formulier wordt u binnen 24 uur gebeld om een datum en tijdstip te plannen voor de demo.

Deze organisaties ervaren al dagelijks het gemak van Symagic