Tactische capaciteitsplanning

Ontdek hoe Symagic je helpt bij het nauwkeurig voorspellen van capaciteitsbehoeften, automatisch plannen en het betrekken van je medewerkers.

tactische capaciteitsplanning

Deze organisaties gingen je al voor:

Tactische capaciteitsplanning met Symagic

Jouw organisatie kan niet effectief en efficiënt functioneren zonder een tactische planning voor je personele capaciteit. Met de geavanceerde tools en functies van Symagic kun je jouw capaciteitsbehoefte nauwkeurig voorspellen, automatisch plannen, medewerkers betrekken bij het roosterproces en real-time aanpassingen doorvoeren. Zo zorg je niet alleen voor hogere productiviteit, maar ook tevreden medewerkers en verbeterde klanttevredenheid.

Waarom is tactische capaciteitsplanning belangrijk?

Tactische capaciteitsplanning zorgt ervoor dat je bedrijfsmiddelen, zoals personeel en apparatuur, optimaal worden ingezet. Ook helpt het je om potentiële knelpunten, uitdagingen en risico’s te identificeren en aan te pakken voordat ze problematisch worden.
Kortom, wanneer je op tactisch niveau jouw personele capaciteit op orde hebt, speel je gemakkelijker in op onverwachte scenario’s en veranderingen in de markt zonder je begroting extra te belasten.

Automatisch plannen

Autoplan houdt rekening met verschillende belangrijke variabelen in personeelsplanning, zoals de beschikbaarheid en contracturen van medewerkers, als ook hun specifieke bevoegd- en vaardigheden. Bovendien gebruikt de AutoPlan module AI om nauwgezet aan te sluiten bij de (wisselende) benodigde personeelsbezetting.

Zelfroosteren

Met de zelfroosterfunctie van Symagic kunnen medewerkers hun beschikbaarheid opgeven en diensten ruilen. De software controleert automatisch of medewerkers beschikbaar zijn en de juiste bevoegdheden hebben om een dienst over te nemen. Zo geef je je medewerkers meer autonomie.

Optimale afstemming

Planners kunnen de planning overal samenstellen en aanpassen, zodat deze altijd optimaal is afgestemd, ook wanneer behoeften veranderen. Wijzigingen in je personeelsplanning zijn direct overal inzichtelijk, wat zorgt voor heldere communicatie naar je medewerkers.

Vraag jouw online demo aan

  • Zie hoe de software met uw vraagstuk om kan gaan
  • Ervaar het gebruikersgemak van de software
  • Maak kennis met onze ervaring om planningsuitdagingen op te lossen
  • Hoor hoe wij vergelijkbare vraagstukken bij andere organisaties hebben opgelost

De demo zal live worden gegeven via MS Teams door onze consultant Tjark Mulder. Tjark heeft meer dan 10 jaar ervaring met Workforce Management/ Plannings oplossingen.

Na het indienen van dit formulier wordt u binnen 24 uur gebeld om een datum en tijdstip te plannen voor de demo.

Deze organisaties ervaren al dagelijks het gemak van Symagic