Workforce management software update versie 9

Omdat we minder gebonden zijn aan tijd en plaats, maar elkaar wel steeds meer nodig hebben heeft een organisatie een plansoftware nodig die planners, medewerkers én klanten onderling gemakkelijk en op de meest efficiënte manier laat plannen, samenwerken en kennis delen. Dit is wat onze workforce management software jou en jouw organisatie biedt.

Met onze Workforce Management software is het mogelijk de werkverdeling op een sociale en mobiele manier overal en altijd te regelen. Planners en medewerkers werken samen in het systeem om de vraag en aanbod goed op elkaar aan te sluiten. Benut de communicatie rondom geplande werkzaamheden op één centrale plek. Dus geen mail, WhatsApp of telefoon meer nodig en je behoudt het complete overzicht!

Altijd en overal inzicht in de planning

Medewerkers kunnen via de mobiele telefoon de roosters inzien, beschikbaarheid en voorkeuren aangeven, diensten ruilen, verlof aanvragen en communiceren met de manager en collega’s. De gebruiksvriendelijkheid en de sociale aspecten van de software resulteren in grotere betrokkenheid van de medewerker bij het planningsproces en dat geeft naast flexibiliteit ook een hogere mate van tevredenheid onder de medewerkers.

Medewerkers kunnen via de mobiele telefoon de roosters inzien, beschikbaarheid en voorkeuren aangeven, diensten ruilen, verlof aanvragen en communiceren met de manager en collega’s.

Dit alles resulteert in tijdswinst voor de manager en planners, zij kunnen namelijk een aanzienlijk deel van hun taken overlaten aan de medewerkers zelf. De medewerkers hebben dan meer eigen verantwoordelijkheid in het planproces. Dit resulteert over het algemeen in meer betrokkenheid bij en waardering van het bedrijf bij de medewerker. Wat vervolgens resulteert is meer arbeidstevredenheid en een grotere en betere productiviteit van de medewerker. Dit zorgt weer voor een hogere winst, grotere klant tevredenheid en aanzienlijk lagere kosten voor jouw organisatie.

Symagic WFM-software voor callcenters

Voor een planner in een callcenter is het bijvoorbeeld soms moeilijk inschatten hoeveel personeel er nodig is. Onze plansoftware bevat uitgebreide data-analyse, die onder andere goed kan voorspellen hoeveel telefoontjes er worden verwacht en hoe doeltreffend de patronen of de speciale acties zijn. Dit zal er uiteindelijk voor zorgen dat jouw organisatie geen onnodige kosten meer maakt door te veel, te weinig of de verkeerde medewerkers op projecten te zetten. De software berekent constant wat de optimale bezetting is voor elk project binnen jouw organisatie. Het regelen van de juiste bezetting kost jou vanaf nu geen enkele moeite meer!

Symagic Workforce Management Software versie 9

Ons huidige Versie 9 is geschikt voor zowel kleinere als grotere organisaties, omdat het eenvoudig is om extra modules toe te voegen of weg te laten. Jij en jouw organisatie kunnen geheel op maat jouw eigen plansoftware samenstellen. Geef zelf vorm aan jouw planning. Onze bestaande klanten reageren erg enthousiast op de toepassing:

“Dit pakket is al geschikt voor callcenters vanaf 15 medewerkers. Door het werken ‘in de cloud’ met de Software As a Service (SaaS-oplossing) kunnen we heel gemakkelijk iets toevoegen en is het volstrekt veilig.”

“Het automatiseren van het planningsproces met Symagic geeft meer overzicht in de inzetbaarheid van de medewerkers.”

“Door de implementatie van Symagic is er een betrouwbare en efficiënte planning ontstaan en is de foutkans sterk verminderd. Daarnaast is er een grote mate van flexibiliteit gecreëerd voor de telecedenten om vanuit huis de beschikbaarheid op te kunnen geven en te wijzigen.”

Hogere efficiëntie en lagere kosten door verbeteringen

De nieuwste versie heeft de volgende verbeteringen aangebracht, wat zal resulteren in hogere efficiëntie en lagere kosten voor jouw organisatie :

  • Het is voor planners nu mogelijk de agenda en de planning op ‘alleen lezen’ in te stellen. Zo kan er onderscheid worden gemaakt in medewerkers die invloed mogen uitoefenen op de planning en medewerkers die dat niet mogen. Jij als planner bepaald precies wie wat mag wijzigen binnen de planning.
  • Het is niet meer mogelijk de goedgekeurde uren te verwijden. Met deze verandering ontstaat er meer duidelijkheid over de goedgekeurde uren: deze zijn dan immers bevestigd en er zijn geen wijzigingen meer mogelijk.
  • Het hele proces van forecast, capaciteitsplanning en roosteren is op alle devices beschikbaar. Op het kantoor of onderweg kan dus altijd op dezelfde manier gebruik worden gemaakt van de software. Het is hierdoor eenvoudig mogelijk om snel in te spelen op de laatste ontwikkelingen.
  • Het forecast algoritme is nog verder geoptimaliseerd zodat de voorspelling van het te verwachten aanbod verder is verbeterd.
  • De werking van het planbord is versneld. Er kan beter ingespeeld worden op aanpassingen in het planbord.
  • Het in- en uitzoomen op het planbord is vergemakkelijkt, zo kan er sneller gewerkt worden in het planbord.
  • Het automatisch plannen is verbeterd wat resulteert in een efficiëntere planning.

Versie 9 is vele malen stabieler, sneller, betrouwbaarder, efficiënter en kostenbesparender dan de vorige versies geworden. Wat zal resulteren in een betere planning voor jouw organisatie. Wat weer zal zorgen voor aanzienlijke kostenbesparing voor jouw organisatie. Want hoe beter jouw planning in elkaar zit, hoe kleiner de kans dat je onverwachte kosten gaat maken. Een plan of organisatie is namelijk nergens zonder een goede planning en Versie 9 garandeert de beste planning mogelijk voor jouw organisatie!

Benieuwd wat onze vernieuwde software voor jouw organisatie kan beteken en hoeveel tijd en geld het jou kan besparen? Neem dan contact op met ons of vraag direct onze gratis online demo aan en kom geheel vrijblijvend achter wat de voordelen voor jou en jouw organisatie zullen zijn!

 

Lees ook:
Voordelen social software for workforce management
Workforce management: onze manier van samenwerken verandert 
Gratis whitepaper: social workforce management 

 

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment