Personeelsplanning app

De definitie van personeelsplanning is het vinden van het juiste evenwicht tussen de personeelsbehoefte en de beschikbaarheid van het personeel. Welke activiteiten moeten worden uitgevoerd en in wat voor tijdsbestek? Welke kwaliteiten of competenties zijn benodigd om het werk goed uit te kunnen voeren? Onze personeelsplanning app maakt deze aspecten inzichtelijk.

Personeelsplanning app Symagic op telefoon en laptop
Personeelsplanning app telefoon

Personeelsplanning app voor een efficiëntere samenwerking

Hoe is de efficiëntie en kwaliteit van het door de medewerkers uitgevoerde werk? Houd rekening met de wensen en mogelijkheden van medewerkers en je zult positieve resultaten zien in de werkhouding en het werkplezier van medewerkers. Communiceren en kennis delen kan gemakkelijk en efficiënt via de app.

Voordelen personeelsplanning app voor jouw organisatie

Een planning maken in Excel is een prima begin, maar al snel word je geconfronteerd met beperkingen die een gratis tool heeft. Zo is het delen van kennis niet mogelijk in Excel, waardoor dit wordt gefaciliteerd met andere systemen. Benieuwd hoe het anders kan? Bekijk het vraagstuk en onze oplossing voor Yokogawa.

Het product

De personeelsplanning app van Symagic biedt verschillende functionaliteiten,

die jouw organisatie veel voordelen biedt:

Medewerkers

Krijg inzicht in welke medewerkers er beschikbaar zijn, wat voor dienstverband ze zijn en wat hun specifieke vaardigheden zijn. Welke voorkeuren hebben je collega’s qua werktijden, zoek de informatie op in de app en ruil gemakkelijk van dienst.

SYM_visual_softwareUI_klanten
SYM_visual_softwareUI_dashboard

Kennis delen

Deel je kennis met je collega over het werk wat er moet gebeuren, geef tips. Deel je ervaringen met de verschillende manieren van werken. Stimuleer elkaar om beter te presteren en te leren, geef feedback op de inhoud en hoe je het werk zelf hebt ervaren.

Social

Help collega’s om de geplande werkzaamheden goed uit te voeren. Communiceer en werk samen op één centrale plek. Geen gesprekken meer via verschillende kanalen, maar alle communicatie op één centrale plek. Communicatie, planning en werkzaamheden zijn bij elkaar gevoegd in één personeelsplanning app.

SYM_visual_softwareUI_social
Yokogawa
Christal
Rabobank
Leaseplan
Clini Clowns

Nog veel meer mogelijkheden leren kennen

Weten wat efficiënt rooster maken voor uw organisatie kan betekenen?