Personeelsplanning app

Personeelsplanning app

De definitie van personeelsplanning is het vinden van het juiste evenwicht tussen de personeelsbehoefte en de beschikbaarheid van het personeel. Welke activiteiten moeten worden uitgevoerd en in wat voor tijdsbestek? Welke kwaliteiten of competenties zijn benodigd om het werk goed uit te kunnen voeren? Onze personeelsplanning app maakt deze aspecten inzichtelijk.

Personeelsplanning app voor een efficiëntere samenwerking

Hoe is de efficiëntie en kwaliteit van het door de medewerkers uitgevoerde werk? Houd rekening met de wensen en mogelijkheden van medewerkers en je zult positieve resultaten zien in de werkhouding en het werkplezier van medewerkers. Communiceren en kennis delen kan gemakkelijk en efficiënt via de app.

Voordelen personeelsplanning app voor jouw organisatie

Een planning maken in Excel is een prima begin, maar al snel word je geconfronteerd met beperkingen die een gratis tool heeft. Zo is het delen van kennis niet mogelijk in Excel, waardoor dit wordt gefaciliteerd met andere systemen. Benieuwd hoe het anders kan? Bekijk het vraagstuk en onze oplossing voor Yokogawa.

Jouw persoonlijke online demo

Vraag nu een online demo aan en krijg te zien wat Symagic voor uw organisatie kan betekenen

Het product

De online dienstroostersoftware van Symagic beschikt over veel verschillende functies, die zelf zijn samen te stellen, zoals bijvoorbeeld:

Medewerkers

Krijg inzicht in welke medewerkers er beschikbaar zijn, wat voor dienstverband ze zijn en wat hun specifieke vaardigheden zijn. Welke voorkeuren hebben je collega’s qua werktijden, zoek de informatie op in de app en ruil gemakkelijk van dienst.

Kennis delen

Deel je kennis met je collega over het werk wat er moet gebeuren, geef tips. Deel je ervaringen met de verschillende manieren van werken. Stimuleer elkaar om beter te presteren en te leren, geef feedback op de inhoud en hoe je het werk zelf hebt ervaren.

Social

Help collega’s om de geplande werkzaamheden goed uit te voeren. Communiceer en werk samen op één centrale plek. Geen gesprekken meer via verschillende kanalen, maar alle communicatie op één centrale plek. Communicatie, planning en werkzaamheden zijn bij elkaar gevoegd in één personeelsplanning app.

Hoe de CliniClowns op basis van verschillende competenties en regio’s sneller en eenvoudiger professioneel ingepland kunnen worden.

Hoe de CliniClowns op basis van verschillende competenties en regio’s sneller en eenvoudiger professioneel ingepland kunnen worden.

Vraag jouw online demo aan

  • Zie hoe de software met uw vraagstuk om kan gaan
  • Ervaar het gebruikersgemak van de software
  • Maak kennis met onze ervaring om planningsuitdagingen op te lossen
  • Hoor hoe wij vergelijkbare vraagstukken bij andere organisaties hebben opgelost

De demo zal live worden gegeven via MS Teams door onze consultant Tjark Mulder. Tjark heeft meer dan 10 jaar ervaring met Workforce Management/ Plannings oplossingen.

Na het indienen van dit formulier wordt u binnen 24 uur gebeld om een datum en tijdstip te plannen voor de demo.

Deze organisaties ervaren al dagelijks het gemak van Symagic