Planning maken


Online demo

Cliniclowns
Christal
Yokogawa
Rabobank

Doelen bereiken door een planning te maken

‘Een doel zonder plan is niet meer dan een wens.’

Hiermee gaf de Fransman Antoine de Saint Exupery aan dat je niets bereikt zonder een planning te maken. Zonder planning bereik je jouw doelen niet.

Dit moet vanaf stap één al in orde zijn. Want de planning heeft betrekking op het proces om tot een plan te komen, op het plan zelf en op de juiste en tijdige uitvoering van het plan. Hiervoor hebben planners en managers software nodig die dit proces zo efficiënt en kosten- en tijdbesparend mogelijk realiseert.

Planning maken: bespaar in tijd en kosten

Voorkom verspilling van tijd, geld en energie in het vormgeven van je personeelsplanning en richt je op primaire bedrijfsprocessen. De Symagic WFM software ontzorgt en ondersteunt organisaties in het vormgeven en onderhouden van hun planningsproces.

Met behulp van een aantal basisprincipes van het maken van de planning kan op een eenvoudige manier veel worden bereikt. Door precies genoeg werknemers in te plannen kan het werk efficiënt en op een kwalitatieve manier worden uitgevoerd.

Planning maken voor de moderne werkomgeving

Laat medewerkers input geven over de planning door ze via een centraal punt hun beschikbaarheid door te geven, diensten te ruilen of werk van andere collega’s over te nemen. Laat medewerker inspraak hebben op wanneer iemand bijvoorbeeld gaat thuiswerken of op kantoor werkt. Zo is de 1,5 meter maatregel problematiek in een mum van tijd opgelost. Alle medewerkers staan met onze plansoftware altijd en overal in contact met elkaar en het bedrijf.

Door medewerkers deze mogelijkheid te bieden, resulteert dat in bevlogen medewerkers met hart voor de zaak. Makkelijk kennis delen en communiceren op de app bevordert het werkplezier en de efficiency van het werk. Het zijn de sociale aspecten van de efficiënte social plansoftware van Symagic.

Jouw persoonlijke online demo

Vraag nu een online demo aan en krijg te zien wat Symagic voor uw organisatie kan betekenen


Online demo aanvragen?

Het product

De online dienstroostersoftware van Symagic beschikt over veel verschillende functies, die zelf zijn samen te stellen, zoals bijvoorbeeld:

Jouw gewenste module

Software die helpt de balans te vinden tussen de wensen van de medewerkers, effectief werken en het voldoen aan de verwachtingen van de klant. Schakel modules aan en uit om zo de perfect module voor jouw organisatie samen te stellen.

Visueel planbord

Krijg gemakkelijk overzicht op de geplande activiteiten door de helicopterview of zoom in op een gedetailleerde weergave. Breng eenvoudig en snel wijzigingen aan in de planning door de visuele weergave in het planbord. Ondersteun de planner bij het vinden van de beschikbare en geschikte medewerker voor de uit te voeren werkzaamheden.

Zelfroosteren

Wanneer veel collega’s vanuit huis werken, is het wellicht een uitgesproken kans om als manager zelfroosteren te introduceren. Zelfroosteren biedt zowel de medewerker als de organisatie meer flexibiliteit om rekening te houden met elkaars wensen. Hierdoor wordt een medewerker ingepland op tijdstippen die voor hem/haar de voorkeur genieten en biedt het de organisatie ruimte om de capaciteit slimmer en efficiënter te plannen.

Hoe de CliniClowns op basis van verschillende competenties en regio’s sneller en eenvoudiger professioneel ingepland kunnen worden.


Bekijk klantverhalen

Hoe de CliniClowns op basis van verschillende competenties en regio’s sneller en eenvoudiger professioneel ingepland kunnen worden.


Bekijk klantverhalen

Vraag jouw online demo aan

  • Zie hoe de software met uw vraagstuk om kan gaan
  • Ervaar het gebruikersgemak van de software
  • Maak kennis met onze ervaring om planningsuitdagingen op te lossen
  • Hoor hoe wij vergelijkbare vraagstukken bij andere organisaties hebben opgelost

De demo zal live worden gegeven via MS Teams door onze consultant Tjark Mulder. Tjark heeft meer dan 10 jaar ervaring met Workforce Management/ Plannings oplossingen.

Na het indienen van dit formulier wordt u binnen 24 uur gebeld om een datum en tijdstip te plannen voor de demo.

Deze organisaties ervaren al dagelijks het gemak van Symagic