Urenregistratie

Wat is urenregistratie?

Urenregistratie is het bijhouden van de besteedde uren aan een activiteit. Het is een belangrijk onderdeel van je bedrijfsvoering, een juiste registratie van uren is van groot belang. Onder andere de facturering, nacalculatie en belasting zijn niet op orde als de registratie van uren niet op orde is.

Urenregistratie software van Symagic

Hoe zorg jij dat vrije dagen, overuren en gewerkte uren goed geregistreerd worden? Met de software van Symagic heb je geen andere programma’s meer nodig. Symagic integreert alle data van de urenregistratie in één volledig en overzichtelijk softwarepakket. Je kunt in één oogopslag zien of er sneller of langzamer dan de geplande uren wordt gewerkt, waar je de toekomstige planning op kunt aanpassen.

Voordelen urenregistratie voor jouw organisatie

Een planning maken in Excel is een prima begin, maar al snel word je geconfronteerd met beperkingen die een gratis tool heeft. Zo is het delen van kennis niet mogelijk in Excel, waardoor dit wordt gefaciliteerd met andere systemen. Benieuwd hoe het anders kan? Bekijk het vraagstuk en onze oplossing voor Yokogawa.

Jouw persoonlijke online demo

Vraag nu een online demo aan en krijg te zien wat Symagic voor uw organisatie kan betekenen

Het product

De online dienstroostersoftware van Symagic beschikt over veel verschillende functies, die zelf zijn samen te stellen, zoals bijvoorbeeld:

Urenregistratie

Krijg inzicht in de gewerkte uren en stroomlijn dit efficiënt met je gehele werkproces.
Registreer gemakkelijk je uren en controleer al je data. Om je uren te registreren, introduceren wij software die planners, medewerkers én klanten onderling gemakkelijk en op de meest efficiënte manier laat plannen, samenwerken en kennis delen.

Communicatie

Sta in verbinding met al je medewerkers en projecten. Ontvang alle benodigde data voor een betere communicatie tussen jou, je medewerkers en de klant. Symagic werkt met modulaire software, waardoor jij modules aan en uit kunt schakelen om zo de perfect module voor jouw organisatie samen te stellen.

Software

Vaak wordt de planning gemaakt met Excel, dit is een prima begin. Maar al snel word je geconfronteerd met beperkingen die een gratis tool hebben. Kennis delen met Excel is daarbij helemaal niet mogelijk. Met het Symagic WFM software heb je alles wat je nodig hebt op gebied van planning en urenregistratie, in één pakket. Je hebt geen andere software of hulpmiddelen meer nodig.

Hoe de CliniClowns op basis van verschillende competenties en regio’s sneller en eenvoudiger professioneel ingepland kunnen worden.

Hoe de CliniClowns op basis van verschillende competenties en regio’s sneller en eenvoudiger professioneel ingepland kunnen worden.

Vraag jouw online demo aan

  • Zie hoe de software met uw vraagstuk om kan gaan
  • Ervaar het gebruikersgemak van de software
  • Maak kennis met onze ervaring om planningsuitdagingen op te lossen
  • Hoor hoe wij vergelijkbare vraagstukken bij andere organisaties hebben opgelost

De demo zal live worden gegeven via MS Teams door onze consultant Tjark Mulder. Tjark heeft meer dan 10 jaar ervaring met Workforce Management/ Plannings oplossingen.

Na het indienen van dit formulier wordt u binnen 24 uur gebeld om een datum en tijdstip te plannen voor de demo.

Deze organisaties ervaren al dagelijks het gemak van Symagic